Vores mission:

Vi deler viden om online markering.

B2media er en blog, hvor erhvervslivet kan finde de bedste tips, tricks, råd og guides til at optimere deres indtjening. Vores navn betyder naturligvis Business to Media.

Vi forbinder erhvervslivet til medierne, så du som forretningsperson kan bruge medierne til at tiltrække flere kunder og tjene penge.

Her på bloggen skriver en gruppe passionerede og erfarne eksperter om alt indenfor det at drive forretning og tjene penge på internettet via marketing. Vi har bred brancheerfaring, arbejder alle indenfor online markering, og vi brænder for at dele vores viden.

Vi giver dig enkle og brugbare råd på spørgsmål såsom:

  • Hvad er SEO
  • Hvordan kan jeg lære det nødvendige om SEO?
  • Hvordan bruger jeg SEO og marketing til at tjene mange flere penge?
  • Hvordan kan jeg tjene penge hurtigt og nemt med SEO?
  • Hvordan bliver jeg bedre til online markering?
  • Hvad er de vigtigste ting at vide for at tjene penge på det, jeg allerede ved?

Vi har det som vores klare mission at demokratisere viden om sociale medier, marketing og søgemaskineoptimering. Ofte ligger den slags viden og rumler henne hos de store bureauer, og de giver ikke ved dørene. Konsulenttimer koster spidsen, og vi vil gerne gøre det nemmere og billigere for dig at tjene penge. Dine services og produkter tilbyder kunderne noget unikt, ikke? Vi hjælper dem med at finde dig, og på den måde hjælper vi dig med at tjene penge.

k

UX research – et overblik

UX research betyder brugererfaringsundersøgelser. User Experience research på engelsk. Målet med denne form for undersøgelser er at sørge for, at du sælger dine services eller produkter til dine kunder og ikke til dig selv.

At du har styr på, hvad dine kunder laver i fritiden, hvilke sider de surfer på, hvad de ser på Netflix, hvornår de webshopper, om de har børn og fx hvor de typisk bor. En god brugerundersøgelse eller kundeundersøgelse er et fantastisk marketing redskab, som giver dig de bedste forudsætninger for at målrette din medie- og online markering, så du rammer de rigtige kunder.

 

B2media giver dig masser af guides og info om UX research, så du er kommet til det rette sted, hvis du vil tjene penge via målretttet online marketing.

Brand Identity

En stærkt brand er et stærkt væremærke, der sælger.

Kunder i dag køber med hjertet. De køber en hel pakke, når de klikker på ”køb”. Sørg for, at din forretning, blog eller hjemmeside har en præcis og rammende identitet. Så ved kunderne, hvad de får hos dig. Vi kender alle de rigtige identitetsmodeller som fx Kapferer Brand Identity Prism og Aaker model brand Identity, og vi klæder dig på til at stå superskarpt på den digitale scene.

 

Web udvikling

Din hjemmeside er dit ansigt udadtil for kunderne. Uanset om du driver en blog, sælger saunatilbehør eller konsulentydelser, så ska din hjemmeside fungere fuldstændigt perfekt. Den skal være:

  • Hurtig
  • Fungere på mobil og tablet
  • Nem at navigere på
  • Funktionelle og sikre betalingsløsninger

Find masser af gode tips og tricks om webudvikling her på B2media!

 

Forretningsplan

For at sikre en god og sund udvikling af din forretning, skal du have en god forretningsplan eller forretningsstrategi. Det er et af de vigtigste redskaber til at tjene penge på lang sigt. Du behøver ikke købe dig til utallige uddannelser for at lave en god forretningsplan. Her hos B2media deler vi ud af alle vores bedste ideer og inspirerer dig til en fordelagtig forretningsplan, som vil sikre dig en god indtjening.

Web design

Når du skal designe din webløsning, er mulighederne uendelige. Hvordan lægger man billeder på WordPress? Hvad er et tag? Skal menuen være til venstre eller nederst? Er en gratis hjemmeside god nok? B2media har kæmpe erfaring med at gøre gode råd til web design, der fungerer og er fedt at se på. Klik rundt og find inspiration!

Foto og billeddesign

Et billede er langt mere end bare et klik. Der findes uendelige muligheder for, hvordan din forretning skal tage sig ud. Billeder siger som bekendt mere end ord, og det er mere sandt i dag end nogensinde før. Her på bloggen vejleder vi dig i, hvordan du kan bruge billeder til at optimere din kontakt med kunderne.

our Work

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.