m11

Hvis du er ambitiøs omkring din virksomheds vækst og allerede satser på digital markedsføring, bør du også være til stede på de sociale medier, såsom Instagram, Facebook og Twitter. 

Den afgørende forskel fra Google og SEO-tekster ligger i, at du her åbner op for en potentiel ny kundegruppe, der ikke nødvendigvis tidligere har udvist interesse for dine produkter. Via forskellige indlæg på de sociale medier kan du skabe en hype omkring dine produkter, men du skal vide, hvordan du bryder lydmuren. 

Det er ikke nok, at du ved, at du har et godt og unikt produkt – du skal også vise det, dog ikke blot i form af ord og billeder, men også via din SoMe-strategi, så du ikke drukner i den gigantiske nyhedsstrøm, der kendetegner de sociale medier. Det kan være en stressende tilværelse, der ikke overlader meget tid til at komme udenfor eller håndtere problemer i hjemmet.

Hvilke sociale medier skal du vælge?

Problemer med el

Et absolut must for enhver person, der skal have godt gang i SoMe, er elektricitet og internetadgang. Hvis du går for længe uden ordentlig internetadgang mister du vigtig tid på din virksomheds profiler. Der er altid en konkurrence i gang, så imens du sidder hjemme uden el, kommer alle konkurrenterne foran i ræset.

Derfor skal du altid sørge for øjeblikkeligt at få fat i en elektriker, hvis du oplever problemer med strømmen i dit hjem. Sæt ind overfor problemerne med det samme, så du er helt sikker på, at du kan bruge din computer når som helst.   

Det er vigtigt, at du kan komme langt ud helt fra starten af, og det kan ikke udelukkende klares med forhåndsplanlagte reklamer. Det kræver også en regelmæssig in the moment opdatering af diverse SoMe profiler.

Hold dig i gang

Det kan hurtigt blive stressende at skulle holde dig selv opdateret med, hvad der sker på dine profiler. Derfor er det også vigtigt, at du i din SoMe-strategi giver dig selv plads til at slappe af. Om det så er med en god bog, film eller samvær med din familie.

Det er vigtigt for alle at koble af fra cyberspace og genoplade batterierne. Dette kan især gøres med motion og træning, som altid anbefales, hvis du kæmper med følelser af stress, angst eller depression.

Du kan for eksempel købe en god træningsbænk, så du ikke behøver slæbe dig selv ned i fitnesscenteret, men blot kan lukke dig inde i et rum og fokusere helt på dig selv. Læs mere her og find en god pris på en træningsbænk.

Start din egen virksomhed

Få styr på SEO

En vigtig ting, når det gælder markedsføring på nettet, er SEO – Search Engine Optimization. Det er gennem SEO, du kan få din virksomheds hjemmeside til at ranke højt på søgemaskiner som Google. Det gør du ved at lave indlæg og beskrivelser, der bruger ord, som dine mulige kunder søger på.

Dette skal dog gøres på en naturlig måde, så det er vigtigt, at du ikke drukne teksten på hjemmesiden i specifikke ord og fraser, men skriver saglige tekster, der er relevante for dit marked og dine kunder.