m11

Der findes mange iværksættere, som alle har verdens bedste idé, og når man sidder og føler, at man har verdens bedste idé, hvad gør man så for at få formidlet denne idé ud til alle de potentielle kunder, som måtte sidde og vente på netop dette produkt eller denne ydelse? Den mest optimale måde at gøre det på, er ved at lave en hjemmeside til din virksomhed, hvor forbrugere kan gå ind og finde dit produkt eller din ydelse. Derfor er det vigtigt at opbygge en hjemmeside, der adskiller sig fra konkurrenternes, og som kan fange potentielle kunders opmærksomhed. Det kan dog være svært præcist at vide, hvordan du bygger en god og velfungerende hjemmeside op, der fungerer så optimalt som muligt. Der er dog 3 ting, der er vigtige for, at din hjemmeside bliver god, og disse 3 ting kan du blive klogere på ved at læse med her.

Design

Før du går i gang med at kode en hjemmeside, eller før du indhenter hjælp til dette, er det vigtigt, at du er helt klar over, hvilket budskab du vil sprede og således også, hvordan du ønsker, at designet på din hjemmeside skal være. Designet på din hjemmeside er nemlig enormt vigtigt for at tiltrække og fastholde kunder. Desuden er det også vigtigt at holde hjemmesiden opdateret, så det ikke er hjemmesidens skyld, at kunderne ikke vælger netop dit produkt eller din ydelse. Generelt kan det siges, at designet på en hjemmeside skal være simpelt, men spændende. Der findes en række kriterier, som en god hjemmeside skal opfylde for at være optimal. Som få af disse kriterier kan nævnes placering af hovedbudskab øverst på siden, et logisk forløb, ikke for mange forstyrrende elementer, en spændende typografi, et forståeligt og tydeligt sprog og integration af sociale medier. Dette er blot få af de ting, der er afgørende for opbygningen af en god hjemmeside. Herudover kommer også brugen af billeder, videoer og meget andet. Kort sagt handler det om at være kreativ i den rette mængde og udtrykke budskabet klart og tydeligt.

hjemmeside

CMS-system

En god hjemmeside har også et integreret CMS-system. Med et CMS-system kan indholdet på en hjemmeside let opdateres, tilføjes, fjernes eller redigeres. På den måde undgår man at skulle være et teknisk geni, og man sparer en masse tid. En investering i et CMS-system vil være en fornuftig og langsigtet investering, der vil være med til at sikre kvaliteten af din hjemmeside og derved også chancen for at tiltrække potentielle kunder, men også at fastholde nuværende kunder.

Linkbuilding

Linkbuilding er en af de allervigtigste elementer til at skabe gode placeringer på Google. Linkbuilding går i sin forstand ud på at opbygge links fra andre hjemmesider og til din egen hjemmeside. Indgående links på denne måde er en vigtig faktor for at skabe gode placeringer på Google, og således også chancen for at blive valgt frem for andre konkurrenter. Når man får andre hjemmesider til at lave links til ens egen hjemmeside, så udgør dette link en form for anbefaling, når man ser det fra søgemaskinens synspunkt. Det betyder altså, at jo flere links, jo flere gode anbefalinger og jo bedre placering får du i søgemaskinen. Det kan være fornuftigt at søge hjælp hos en ekspert på dette område. Det kan f.eks. være, at dit produkt og derved også din hjemmeside skal henvende sig til potentielle kunder i Danmark, Norge, Island, Finland og Sverige. Hertil kan du altså med stor fordel forene dig med en ekspert i linkbuilding i Norden for at få det mest optimale ud af din hjemmeside, og for at nå ud til så mange potentielle kunder i Norden som muligt. Hvis du læser mere om formålet med linkbuilding, vil du helt sikkert finde ud af, at det er et element, du ikke kan undvære på din kommende hjemmeside.