m11

Der kan være mange gode grunde til at tage på en skøn afbudsrejs. Og det er er faktisk noget, du kan praktisere hele året rundt. Der kræver bare, at du har mulighed for at tage ferie, og at du er klar på et komme afsted. Fuerteventura er et oplagt rejsemål med skønne strande og masser af muligheder for fantastiske ferieoplevelser. Men hvornår er det allermest oplagt at lede efter sådan én ferie? Her får du gode råd.

Rejs når alle andre arbejder

Hvis du virkelig vil have fat i de helt billige afbudsrejser, skal du kigge på de tidspunkter, hvor der ikke er så mange andre, der tager på ferie. Når vi taler sommerperioden, er det for eksempel godt at lede uden for skolernes sommerferie. I løbet af efteråret er der rigtig mange tidspunkter, hvor det er oplagt at tage af sted.

Hvis du leder efter rejser i september eller oktober, vil du opdage, at udvalget er stort, og at de er ret nemme at få fat i. Her har de fleste nemlig været på sommerferie, og så går der lige et stykke tid, før de har ferie og penge til at tage af sted igen. Du kan derfor være heldig at finde et stort antal afbudsrejser, fordi rejseselskaberne virkelig bare gerne vil af med de rejser, de har tilbage. De ved, at de ikke er så nemme at komme af med, og derfor er det en oplagt mulighed for dig for at finde din absolutte drømmeferie. På Rejsetilbud.dk kan du læse alt om, hvordan du finder den helt rigtige afbudsferie for dig – så det er altså værd lige at lave lidt research, inden du booker.

Priserne er helt i bund uden for sæsonen

En anden god grund til at rejse lidt uden for sæsonen er, at priserne er utroligt lave her. Du kan for eksempel få en rejse med alt inkluderet til Fuerteventura til et par tusinde, som normalt ville koste mellem 6.000 og 8.000 kr. Det handler bare om at vente til de tidspunkter på året, hvor du normalt ikke ville rejse.

Så er det også en rigtig god idé at have is i maven og vente med at bestille til sidste øjeblik. Det kan selvfølgelig godt være lidt nervepirrende, men på den anden side skal du ikke være bange for, at du ikke kommer afsted. Der er nemlig altid en eller anden rejse, du kan få fat i, så hvis du ikke er så selektiv med hvilken lokation og hvilket hotel, du kommer til, kan det virkelig betale sig at vente.

Du er selvfølgelig sikret, at kvaliteten er i orden, også selvom du bestiller til allersidst. Det er ikke sådan, at du bare bliver indkvarteret på et hostel, så standarden bliver ligeså høj, som hvis du havde booket tidligere. Nogle gange ved du ikke, hvilket hotel du kommer ind på, før du ankommer. Men hvis du kan klare denne uvished, er det faktisk temmelig smart og sjovt. Så får du ligesom en overraskelse oveni købet, når du skal udforske det sted, du kommer hen.