m11

I takt med at smartphonen er blevet fast inventar i hånden på de fleste, har deleøkonomien ligeledes vundet territorium. Den traditionelle forståelse af ejerskab er forældet, når vi i stigende grad ønsker frihed og så få økonomiske overraskelser som muligt. Det har aldrig været nemmere at dele både biler, køreture og hjem med andre mennesker, fordi teknologien gør det så belejligt og let. Ønsket om større frihed og økonomisk tryghed skinner tydeligt igennem på bilfronten, hvor leasing har vundet frem, fordi det netop imødekommer fremtidens behov for fleksibilitet.

Pointér manglen på ubehagelige økonomiske overraskelser

I nogles øjne er billeasing kun for virksomheder, der skal bruge firmabiler til medarbejdere, men det kan sagtens betale sig for private at lease. For private kunder kan leasing være den helt rigtige vej, hvis man som mange danskere ønsker at undgå de store, uforudsete udgifter ved at eje en bil. Derfor er det vigtigt at pointere overfor potentielle kunder, at når leasingaftalen er indgået, er kunden sikret, at der ikke dukker uventede omkostninger til reparation eller service op. På denne måde fanges de kunder, der ønsker stabilitet og overblik over økonomien uden at gå på kompromis med friheden ved en bil.

tandlæge

Leasing giver frihed til livets forandringer

Fordi der laves en tidsbegrænset kontrakt, har man som leaser større mulighed for at skifte bilen ud, når nye behov viser sig. Bil- og kørselsbehov forandrer sig hele livet igennem, og vi vil kun opleve større behov for fleksibilitet i fremtiden. Særligt når man befinder sig i en foranderlig periode af livet, kan der være behov for den frihed, leasing kan give. Det er derfor særligt fordelagtigt at henvende sin marketing til målgrupper, der gennemgår naturlige forandringer i livet såsom nyt job, parforhold eller børn. Her kunne eksempelvis en nyuddannet person, der lige har landet sit første job, have et behov for en bil, men i en mere begrænset tidsperiode. Det er billigere at starte med leasing frem for at købe en bil, fordi man undgår udbetalingen til en ny og dermed hurtigere kan få adgang til friheden. Linderoth har erfaring med at lease biler til både virksomheder og private kunder siden 2013, og deres store udvalg af leasingbiler ses hos linderoth-as.dk.

Udskiftning når behovet dukker op

Når der ikke er et værditab på bilen, fordi kunden ikke ejer den, er der også større incitament for med god samvittighed at skifte til en nyere model, når en eventuel kontrakt udløber. Frihed er nøgleordet, når private kunder skal have øjnene op for mulighederne med leasing. Forelsker kunden sig i en ny bil, eller skal der være plads til en ny partner, så er muligheden for at skifte bil langt mere tilgængeligt med en leasingaftale. For livet forandrer sig, og pludseligt skal der også være plads til kæreste, barnevogn og yogaudstyr i bilen. Tag et kig på denne side, når det skal vurderes, hvor meget bagagerumsplads, det kræver at have yogamåtter og -udstyr med i den nye bil – og brug friheden i leasing til at italesætte potentielle kunders behov.