m11

Det kan være du tænker at det er svært at starte din egen forretning, men der må vi erkende at du nok er din egen største fjende, for det er slet ikke så svært som man skulle tro, og i stedet for at tænke din idé til døde, så gør en indsats for at tænke over hvordan du kommer i gang.

Du kan sagtens tjene penge over nettet, og endda arbejde fra lige præcis det sted i verden der passer dig, fordi teknologien har gjort det muligt at drive forretning alle steder, bare du kan komme på nettet.

Og glem alt om at opfinde noget der revolutionerer verden, og blive rig på en opfindelse, det kommer med al sandsynlighed ikke til at ske, men til gengæld kan du leve fint på at tage udgangspunkt i noget andre laver, og så vælge at gøre det enten bedre eller billigere, og på den måde tage en bid af markedet.

Det bedste du kan gøre, det er at tage udgangspunkt i noget der interesserer dig, eller noget du er god til, som måske ikke er overvejende kompliceret, og forsøg at lave en forretning ud af det.

Forretningsraket

Tag for eksempel udgangspunkt i noget der trender lige nu

Det skal ikke være nogen hemmelighed at forskellige regeringer og politikere gerne vil gøre det sværere at være ryger, og det sætter sine spor i forskellige indgreb af afgiftsmæssig art over for tobak, og det kan man have den ene eller anden holdning til.

Men det åbner også for at du kan lave penge på noget andet, der i større eller mindre grad kan tjene til at substituere tobakken som nydelsesmiddel.

Du kan nemlig vælge at tjene penge på at sælge e-cigaretter og E væske, som allerede er produkter der har godt tag i danskerne, fordi det både kan tjene som en erstatning for at ryge tobak, og fordi det formodentlig også er bedre for helbredet, og i hvert fald kan gøres billigere end at ryge.

Spørgsmålet er hvordan du så kommer ud til kunderne, selv om du har adgang til produkterne, og du har bestemt dig til at du gerne vil forhandle dem.

Kvinde der damper

Kend din målgruppe og ved hvordan du kommer ud til dem

Det du skal have fokus på med det samme, det er at have fokus på markedsføring og salg, gør opmærksom på dig selv og dine produkter, vær opmærksom på at du løser et problem for dine kunder, som de ikke kan få andre steder.

Vis din viden om produktet og passionen for samme, så skal kunderne nok komme til dig, det vil naturligvis også hjælpe hvis du har lyst til at have med mennesker at gøre, og foretage det direkte salg.

En anden vigtig ting er at vise hvem virksomheden består af, lave en form for præsentation af hvorfor du har valgt at drive forretning, gøre det mere personligt, og give kunderne en forståelse af hvorfor de skal vælge at handle med dig.

Det er bare om at komme i gang, din fremtid venter på dig.