m11

Langt de fleste, der arbejder med SEO, contend og markedsføring i dag er enten selvstændige eller deltidstilknyttede forskellige virksomheder. Det betyder, at økonomien på dag til dag basis er langt mere ustabil.

Når du er selvstændig er det optimalt at vælge en a-kasse, der har specialiseret sig i at hjælpe netop din gruppe på arbejdsmarkedet. Det betyder, at du får en større sikkerhed, mulighed for sparring og en optimal mulighed for at søge hjælp, hvis det skulle blive nødvendigt at nedlægge din virksomhed i tilfælde af at du finder et fast job udenfor hjemmet.

Brug din viden til at finde den rigtige a-kasse

Arbejder du med SEO eller markedsføring til hverdag, så ved du med sikkerhed også, at langt de fleste virksomheder bruger keywords i deres markedsføringsstrategier og SEO. Net op det kan du bruge, når du skal ud og finde en a-kasse, der henvender sig til selvstændige.

kontor

Med en hurtig googlesøgning på netop det du vægter højest i din kommende a-kasse vil de mest passende kandidater dukke på på listen – og gør de ikke, kan du altid finde dem manuelt og tilbyde dem hjælp til SEO, så de med sikkerhed ligger øverst på listen næste gang nogen søger. Det er win-win.

Hvad skal en god a-kasse til selvstændige kunne?

Der er en række ting, der adskiller behovet som selvstændig fra de behov, der er hos en ansat – hvad enten det er privat eller offentligt.

Det er ikke kun sikkerheden for dagpenge, hvis du skulle komme til at stå i en situation, hvor det er nødvendigt, men også muligheden for kyndig sparring, der bygger på erfaring fra andre i samme situation som dig, hvilket også gælder for den tilgængelige rådgivning du kan få.

firma

Det er dog altid en rigtig god ide at sætte dig ind i, hvornår det kan betale sig for dig og, hvornår det ikke kan betale sig for dig at melde dig ind i og betale til en a-kasse. Reglerne for selvstændige kan nemlig være en del sværere at gennemskue og blive klog på. Du kan find a-kasser for selvstændige. Læs både om hvornår det er en super ide med en a-kasse og, hvornår det ikke er.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdninger og indeholder ikke redaktionelt stof.