m11

Det er blevet meget sværere at få en webshop op at køre. I dag er det ikke længere nok at have et godt produkt at tilbyde kunderne, det kræver også det rette billede, den rette tekst og, den rette pris. Billederne og prisen kan du langt hen ad vejen selv skabe, men at skrive den helt rigtige tekst er blevet langt mere teknisk. Derfor er der rigtig mange, der søger hjælp til netop denne del af markedsføringen – og det er der god grund til.

Hvad skal der stå?

Når der skrives tekster til din hjemmeside handler det om at sælge det, du skriver om – og hvordan gør man det? Det sker ved at ligge øverst på Googles søgeliste, når potentielle kunder søger på relevante søgeord. Det er ikke noget man bare lige gør, for Google arbejder efter en kompliceret algoritme og jo bedre du rammer den, des højere kommer du på listen.

Det handler i høj grad om analyse og research, hvilket nogle mennesker bruger flere år på at uddanne sig indenfor. Selve processen hedder SEO, eller Search Engine Optimization (Søgemaskine Optimering).

Hvem kan hjælpe dig?

Har du besluttet dig for, at du gerne vil have hjælp til seo, så er udvalget af konsulenter, freelance skribenter og bureauer, der tilbyder dig hjælp næsten overvældende. Det bedste du kan gøre er at spørge dig frem. Søger du for eksempel efter en, der kan lave seo på din hjemmeside og har du hovedsæde i nærheden af Roskilde, så er det nærliggende at søge på SEO Roskilde, hvis du bruger Google. Det er dog stadig et stort udvalg at tage stilling til og her kommer dit netværk ind. Ved at spørge dig frem, kan du med garanti finde en, der har en anbefaling – og ellers kan du jo vælge den øverste op Googles liste, for de har gjort det korrekt på deres egen side.

Silp for hovedpinen

Det er ikke kun SEO, der kan  give dig hovedpine. Sidder du mange timer foran computeren hver dag, så kan du også komme til at bide sammen eller skære tænder, når du er stresset og det kan give dig spændinger og hovedpine, der kan være svær at slippe af med igen.

Kan du nikke genkendende til det, men vil du ikke betale flere tusind kroner for en bideskinne hos tandlægen, så kan du finde en billig bideskinne på nettet og kvitte hovedpinen.

bideskinne