m11

Hvis du arbejder hjemme kan det være svært at få ro, når ungerne er hjemme, men med den rigtige streamingtjeneste kan du roligt stjæle dig til en halv times regnskab mens de små hygger sig med en film og en sund snack.

Det er ikke altid lige sikkert at lade ungerne sidde alene med apps som YouTube eller lignende, for i langt de fleste tilfælde er det stort set umuligt at skærme dem 100% fra uhyggelige eller upassende indhold, når de sidder alene. Derfor er det heller ikke tilrådeligt at lade de mindste sidde alene med den slags. Men, der kan være tilfælde, hvor det er en god løsning – hvis du kan finde en app, der er sikker.

video

Den tid på året

Der er altid forskellig højsæsoner for selvstændige og derfor kan det være svært at planlægge hverdagen, så der ikke kommer tidspunkter, hvor det er nødvendigt at arbejde mens der er børn i huset. De kræver ofte en løsning, der er både underholdende, men også en, der er indrettet, så ungerne selv kan sidde med den – uden at skulle spørge om hjælp hele tiden.

Du behøver ikke at trække dig helt tilbage, men bare det at kunne sidde i sofaen mens ungerne hygger sig med en god film og lidt snacks kan let give dig den ro der skal til for at få lukket en sag, sendt en faktura ud eller godkende en ny opgave. Et godt eksempel kan du læse mere om her: https://www.tv-streaming.dk/tv/sfkidsplay/

kontor

’Den tid på året’ varierer rigtig meget alt efter, hvilket fag du arbejder indenfor, så derfor er det netop vigtigt, at du har en hjælper i baghånden, hvis behovet skulle opstå.

Sikker og let at bruge

Streamning er blevet voldsomt populært siden det kom frem, fordi det passer så godt ind i den hverdag de fleste af os har i dag. Vi har travle dage med fyldte skemaer og derfor vil vi gerne kunne se tv og film, når det passer os – og ikke kun derhjemme.

Det handler både om, at vi gerne vil kunne se de programmer vi ønsker, NÅR vi ønsker det, men også om, at vi gerne vil have vores underholdning med på farten. Der findes rigtig mange forskellige tjenester og derfor kan det være rart, at kunne sammenligne og finde præcis den, der passer til dine behov – og det kan du gøre ved at klikke her.

Det handler om at finde en tjeneste, der ikke bare er let at bruge, men som også er sikker og sørger for at alt indhold er passende for dem, der skal bruge den.

Find den helt rigtige tjeneste og få tid til at arbejde hjemmefra med god ro i sindet ved at bruge lidt tid på at gennemtjekke og undersøge de forskellige muligheder markedet tilbyder indenfor  streaming på nettet og streamingapps til dine smartphones og tablets.

 


Artiklen er udtryk for skribentens holdninger og indeholder ikke redaktionelt stof.